Леонардо ди Каприо и Брад Пит заедно във филм

Две от най-големите холивудски звезди – Леонардо ди Каприо и Брад Пит, ще се снимат в новия филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд„, съобщиха световните информационни агенции.

Филмът е за Лос Анжделис през 1969 година и за него се говори като проекта на Тарантино за Чарлз Менсън. Нито Ди Каприо, нито Пит обаче ще се превъплатят в Менсън. Те ще играят двойка актьори с проблеми в кариерата.„И двамата се борят да пробият в Холивуд, който вече не могат да разпознаят.
Рик (Ди Каприо) обаче има много известен съсед . . . Шарън Тейт„, обясниха от „Сони пикчърс“.

Шарън Тейт – бременната съпруга на режисьора Роман Полански, беше убита през 1969 година от последователи на Чарлз Менсън.

Шарън Тейт

Това е първият съвместен филм на Леонардо ди Каприо и Брад Пит. И двамата обаче са работили с Тарантино. Ди Каприо участва в „Джанго без окови„, а Пит – в „Гадни копилета„.

Американският режисьор Куентин Тарантино

„Много се радвам, че ще разкажа историята за Лос Анджелис и за онзи Холивуд, който вече не съществува“, заяви Куентин Тарантино, който е живял в града почти през целия си живот.

Филмът ще излезе на екран на 9 август 2019 г., 50 години след убийството на Тейт и четирима приятели. Тарантино работи върху сценария от пет години. Това ще е деветият му филм.

Информация: Darik News

Teadore P. и любовта – ръка за ръка

Май във Flower’s&Co

Един от най- любимите месеци за пазаруване е Май...Ние също сме вдъхновени и ви обещаваме през целия месец да ви е интересно!За сега об...