Май във Flower’s&Co

Един от най- любимите месеци за пазаруване е Май…

Ние също сме вдъхновени и ви обещаваме през целия месец да ви е интересно!

За сега обаче само ще поставим акцентите от месеца…очаквайте подробности….когато им дойде времето 😉

 

Стартираме с един нов проект – колаборация в подкрепа на българскуте автори, а именно корнер на IskraArt в нашата галерия и корнер на Flower’s&Co в IskraArtGallery в мол Paradise, представящ периодично различни български автори.

Разбира се, вече може да откриете и нещата на IskraArt в сайта ни, в чисто нова секция LUXURY в категория БГ Автори.

И разбира се отново на специални цени!!!

 

Още два нови бранда в сайта!!! – атрактивни дизайнерски чорапи от KrakME и ултра секси бижута за тяло от Flicka – всички с отстъпки!!!

Още един проект за този месец е факт – създаването на FlcoLadiesClub, който е специално място, което обединява специално селектирани български автори, специално подбрани любими личности и най- специалните – клиентите ни!

Обещаваме да ни е добре там 🙂

Обичайното пък, което се случва всяка седмица е, че имаме нови модели на топ бг бранда за бански PARAMIDONNA, на който за наше и ваше щастие сме официален представител за София и може да намерите всички модели и размери на място.

Отделно бранда присъства и в сайта ни, където дори най- новите модели може да закупите с остъпка 😉

Ще си позволим да издадем малка тайна от кухнята, която е свързана с голямо парти (по бански) към края на месеца.

Май обаче тепърва започва, нека не отиваме толкова бързо в края му….

Очакваме мнооооого мнооооого скоро най- новата и най- нестандартната до момента за бранда, чисто нова колекция на BloomStars – любимата ни марка за тениски….Тя ще се намести с излизането си в галерията ни и ще ви очаква в цялата си палитра на модели и размери!!!!! А в сайта и с отсъпка, разбира се 🙂

 

Малко след това, към средата на месеца се заформя едно много нетрадиционно с много традиционни елементи събитие, което ще представи новата колекция на FroomByZornitsa и ще посрави началото на изложбата и при нас….Гарантираме ви, че ще надмине очакванията ви и категорично няма да изневри на стила си!

 

Много се изкушаваме да ви кажем, че знаем вече какво ще се случва и идния месец…..но ще го оставим за по- натам…

 

И ако информацията до момента не ви стига…ще ви кажем, че шведската натурална козметика IdunMinerals е в галерията ни с бест селърите от декоративната и чисто новата си гама бяла козметика – грижа в 3 стъпки (и вече има влюбени в нея…) Скоро и от тях ще има изненада, но обещахме, че няма да издаваме неща, които може да не се случат в месец Май….

Да не пропуснем да ви кажем, все пак….че последните останали артикули от новата и няой стари колекции на най- цветния бг бранд – TeadoreP., са в разпродажба!!!!!!! Часовника тиктака….последни дни!!!

И не на последно място – SelectedByFlco – всички познати артикули от стари селекции са във финална разпродажба до -70%!!!!!!!

А новите започват да заемат местата им….

ENJOY!!!!!

 

Леонардо ди Каприо и Брад Пит заедно във филм

Две от най-големите холивудски звезди - Леонардо ди Каприо и Брад Пит, ще се снимат в новия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време...

Ново в сайта!!!!!! Flicka – усещане за тяло….