По-цветни и различни с чорапите на Tights Art Lab

Tights Art Lab е млад български бранд, който се рaжда преди около година от идеята да се превърне един привидно пренебрегван аксесоар като чорапите в истинско бижу, което да определи целия аутфит и да е способно да приковава погледи.

Дамата, която стои зад марката се казва Биляна и споделя, че всъщност е направила първия чифт за себе си, но когато излиза навън се оказва, че предизвиква неочакван интерес.

„И така съвсем естествено декорацията на чорапки дойде в правилния момент по време на второ майчинство и ми помогна да се чувствам пълноценна и да имам моето „нещо“. – разказва още тя.

Чорапките са от естествени материали- памук и бамбук, а за декорациите се вдъхновявам ежедневно и използвам най-различни апликации, пера, кожа, камъни, мъниста. Винаги съм знаела, че името на моето начинание ще е Art Lab- лаборатория за всякакви артистични продукти и начинания, а Tights Art Lab и чорапките са само началото. – завършва Биляна

Ако желаете да пробвате или разгледате продуктите на Tights Art Lab – заповядайте, очакваме ви с екзклузивни цени и разнообразни модели.

Ново! #FlcoLadiesClub

За почитатели на екстремното: къща в скалите

Невероятни снимки разкриват зашеметяващ дом, чието изграждане се планира да бъде отстрани на скала в Калгари, Канада.Снимките на LAAV Arch...