A to JazZ

Фестивалът е от 7 до 9 юли с хедлайнърите Dirty Loops, Robert Glasper Experiment и Christian McBride’s New Jawn

Седма поредна година ще се радваме на качествена музика под открито небе на поляната зад „Хилтън“ в Южен парк 2. Този път A to JazZ идва с по-вдъхновяваща програма, включваща множество артисти от световната джаз сцена, джемсешъни, пъстър арт-базар, детски музикални работилници, иновации и услуги, които ще подобрят качествено преживяването на събитието.
Шведското трио Dirty Loops ще се качи на сцената още в първия ден от фестивала. Групата е известна с хитовите кавъри на песни като  Just Dance (Lady Gaga). Стилът им е микс от фънк, поп и джаз музика, благодарение на който привличат интереса на хиляди почитатели.
A to JazZ 2017 ще представи и един от феномените на съвременния джаз ROBERT GLASPER EXPERIMENT. Носителят нa цели пет награди „Грами“ простира музиката си отвъд утвърдените жанрови граници, черпейки вдъхновение от съвременната хип-хоп и R&B музика. Robert Glasper ще представи новия си албум „Art Science“, заедно с колоритните си музиканти и диджей.
Фестивалът се организира с подкрепата на Фондация „Америка за България“, Министерство на културата, посолствата на Кралство Испания и Република Словакия, и е част от Календара на културните събития на Столична община. Повече информация, детайли и новини около фестивала следете на www.atojazz.bg

M.I.A. пее в пустинята

M.I.A. с ново видео, следващо излязлата преди седмица Goals. Finally я представя пееща в пустинята и на плажа – всичко заснето в Сенегал. Песента е...

Lana del Rey неотразима в сесия за V magazine