Spiderman е тук

Всички фенове на поредицата могат да се радват, тъй като филмът вече излезе по нашите кина.
Новият Спайдърмен – „Завръщане у дома“ е с бюджет от 175 милиона долара, а съавтор на сценария е самият създател на комикса за Спайдърмен – Стан Лий. Той е взел участие в писането на сценария и за предните части.
В ролята на Питър Паркър ще видите младият британец Том Холанд, чието участие дълго бе дискутирано и обсъждано заради възрастта му от 21 години, която според широката публика е твърде неподходяща за филмовия образ. Критикуват го, че е прекалено млад, съответно и преобразяването му не е достоверно. Холанд от своя страна отговаря в интервю, че за него е огромна чест и отговорност да изиграе точно Човека-паяк, тъй като следи комиксите и кино-поредицата от дете, а предшествениците му са се справили блестящо с ролята и се надява да е на тяхното ниво.
Злодеят Лешояда пък е Майкъл Кийтън, който се справя повече от добре с ролята си на лош герой. Други звезди, които взимат участие във филма са Робърт Дауни-Джуниър (Тони Старк), Мариса Томей и Гуинет Полтроу, както и певицата Зендая.
За филма Marvel си партнират със Sony, които държат правата за героя още от 1999 година.

 

 

Цветна експлозия с Liron Eini

22 годишната израелка пресъздава своето виждане за мода в цветния инстаграм профил: https://www.instagram.com/lironeiniМладата Liron е страстен почитате...

Kesha с нова песен и видео