Безплатна доставка при плащане с карта!🎁
 
КОЙ НИ Е НА ГОСТИ В НОВИЯ МАГАЗИН?

КОЙ НИ Е НА ГОСТИ В НОВИЯ МАГАЗИН?

Днес ще ви разкажем за най- иновативната марка, която попадна под шапката на Flower's&Co Gallery. На пръв поглед е далеч от модата, но не съвсем...защото новото модерно, преди всичко е "ГРИЖАТА ЗА ДОМА И БЕЗОПАСНОСТТА". Може би сте забелязали, че напоследък разширяваме кръга от предлагани марки, като залагаме и на такива, които творят в сферата на изкуството и аксесоарите за дома.

Марката, която представяме днес не изневерява на всички наши критерии- български автор, висок клас, иновативност, разпознаваемост, собствен почерк и още....

UV FAIR се ражда в местна фабрика с дългогодишна история и опит, след дълги проучвания, изследвания, тестове и подобрения, след тежки сертификационни проби...до днес, когато можем да ви го покажем- машина от ново поколение, рециркулатор, пречистващ на 99.99% въздуха във всяко помещение.

Щастливи сме, защото един от първите ни гостува, краси и пази, в новия ни магазин в  PARADISE MALL и от тази седмица официално можем да ви посрещнем в безопасна среда за пазаруване! Щастливи сме защото освен, че се подкрепяме взаимно, производителите направиха специална цена за всички наши клиенти, които искат да живеят в безопасна среда, в затворени помещения!


Ето и малко повече подробности:


"UV FAIR" 95W - UVC рециркулатор за дезинфекция на въздуха срещу COVID-19, вируси и бактерии. UVC рециркулатор "UV FAIR" 95W от затворен тип, е напълно безопасен при работа в присъствието на хора, с постоянен режим на работа. Монтира се лесно на всяка стена, таван или портативна количка. Убива до 99% от патогените във въздуха в помещението посредством рециркулацията на въздуха през мощни UV генератори. Работи в напълно безшумен режим и е подходящ както за работни места, така и за места за почивка, без да обезпокоява присъстващите. Намира приложения в офис помещения, хотели, обществени сгради, болници, индустриални помещения, ресторанти, детски градини и частни домове.

@Instagram