Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 

Марките

Научете всичко за марката: RENORA COSMETICS

RENORA COSMETICS е българска козметична марка комбинираща стрежема към красотата и съвършенството със силата на науката. Всяка съставка е внимателно подбрана, от аромата до специфичното й подхранващо, регенериращо или успокояващо действие.

Read more

Научете всичко за марката: THE LABEL

THE LABEL е марка вдъхновена от страха да бъдеш посредствен. Брандът пренася бягството от посредствеността в денима и го превръща в изкуство, защото вярва, че всяка жена може да предизвика екзалтация, просто й трябва малко блясък.

Read more

Научете всичко за марката: MIAMI BAG

MIAMI BAG е дизайнерска българска марка за чанти и аксесоари, създадени да удовлетворяват изискванията за стил, красота и практичност у съвременната жена. Съчетаващи усещането за безвремие и лекота, подчертани с елементи на шик и изтънченост.

Read more

Научете всичко за марката D2LINE

D2LINE е дизайнерска българска марка с изключителен дизайн, висококачествени и забележими облекла за жени, които обичат diva блясък. D2LINE творят съзнателно, влагайки сърцето и ръцете си във всичко, което правят.

Read more

Научете всичко за марката: D'OREEN

D'OREEN e дизайнерски български бранд за бижута, създаден от жени за жени. Вдъхновени от чара на Изтока, от хипнотичните нюанси на естествените камъни, от смелите срещи на цветове и от всяка форма на изкуството, D'OREEN създава нещо различно и непреходно, което има място в гардероба на всяка забележителна жена.

Read more
Показва 1 до 5 от 43