КОД:HELLO10 🎁важи при първа поръчка🎁само за регистрирани потребители!
 
Научете всичко за марката: IVANKA HRISTOVA

Научете всичко за марката: IVANKA HRISTOVA

IVANKA HRISTOVA е дизайнерски български бранд, който залага на авторски принтове и високо качество на изработка, за всеки свой модел. Пъстри, ярки и авангардни цветове, които привличат вниманието. Модният бранд е за смели, цветни и различни от тълпата дами.

Дизайнерката на бранда е истински фурор с моделите си. Иванка Христова живее и твори в Англия. След дипломирането си от University of East London през 2015, дамата създава бранда IVANKA HRISTOVA. Моделите намират и място в страниците на британското и италианско VOGUE, както и в още много други модни световноизвестни списания. Дизайнерката създада моделите си в процеса на работа и с времето ги превръща в готов продукт.

Дрехите на модната марка IVANKA HRISTOVA са подходящи за специални и коктейлни събития, както и за ежедневието. Силуетите са женствени, а цветовата палитра зашеметяваща. Умелото съчетание превръща моделите в идеалния аутфит, с когото ще изразите своята колоритна и цветна душа.

Блуза MULTI FLORA, изработенa от висококачествена коприна, койято е изключително приятна на допир. Декорирана с флорален авторски принт. С нежни широки ръкави. За цялостна визия може да съчетаете с пола в същия принт.


Пола MULTI FLORA с разчупена, асиметрична кройка и висока талия. Изработена от висококачествена коприна, декорирана с авторски флорален принт. Дамската пола е подходяща за коктейлни и специални поводи. Носейки я, ще почувставате феерията от нежност на цветята и материята.


Яке PURPLE ECHREVERIA тип бомбер, с оувърсайз кройка. Декорирано с авторски флорален принт в красиви цветове. Дамското яке е подходящо както за кежуал, така и за спортно-елегантна визия. Изключителна нежна материя, която гали кожата по време на носене.


Яке MULTI FLORA с къса дължина, кройка тип бомбер. Декорирано с флорален авторски принт, които оставя запомнящ се. Дамският флорален бомбер е подходящ за ежедневието, както и за коктейлни поводи. Съчетава се стилно с ефирни поли, панталони, както и дънки.

Дрехите на бранда IVANKA HRISTOVA са за смели и различни дами, които се оставят на вдъхновението да ги връхлети с това произведение на изкуството. Добавете нещо ново и различно в гардероба си, което ще събере всички погледи.