Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки ✨
 
Научете всичко за марката: LE SABLE

Научете всичко за марката: LE SABLE

LE SABLE е онова вълнение по безтегловните летни дни, шума на морето и любовта към модата погледната през чаша любима напитка. Чантите и аксесоарите Le Sable (превод от френски “Пясък”) са микс между усещането за ексклузивност, женствено присъствие и смисъл зад всяка покупка.

Приятелките Цвета и Никол срещат идеята си за креативност в един проект, който се фокусира върху безкомпромисното качество на изработката и устойчивостта. Всяка колекция на LE SABLE, представя серия от лимитирани 1 of 50 модели , които включват в себе си единствено устойчиви материали специално разработени за бранда. В свят пълен с опции и безкрайни възможности, марката LE SABLE смесва тъкани и техники, което прави невъзможно изработването на чантите чрез машини, затова залага на ръчна изработка и това е една от силата им.

Мисията на бранда е да създава висококачествени аксесоари и чанти за дами, които изрязват своята индивидуалност чрез модата по най-необичайните начини. Екслузивното изживяване, което създава марката LE SABLE е в ограничено количество и има свой уникален номер, който е "1 от 50".. нито повече, нито-малко.. Точно колкото е необходимо!

Сатенените шалове, които творят са прекрасно допълнение като фешън аксесоар около китката или шията, както и за оформяне на прическата. Освен това са и перфектен аксесоар към чантата, като може да увиете шала около дръжките.

Чанта EVDA BLACK OUT в черен цвят, изработена от копринена слама, което я прави 100% екологична. Дамската голяма черна чанта е перфектна за ежедневието, събирайки всичко необходимо в нея.


Чанта RISTA KINKY GREEN е задължителен аксесоар за всеки повод. Формата на дамската чанта е тип багета, която може да бъде съчетава с вечерно облекло или като дневен акцент. Предната ключалка може да се носи отворена или затворена.


Чанта TOLA POETS HEART е задължителен аксесоар за всеки повод, подходяща за кежуал и елегантна визия, както и за плажа. Може да използвате чантата като тип клъч или за рамо. Дамската мини чанта придава едно класно усещане, съчетана с червена кожа и сламена тъкан.


Чанта EVDA GOLDEN HOUR в бежов цвят, изработена от копринена слама. Дамската голяма бежова чанта е перфектна за ежедневието, събирайки всичко необходимо в нея. Чантата има два вътрешни джоба - единия с цип, другият отворен, както и голямо място.


Чанта TOLA HOT SPOT е задължителен аксесоар за всеки повод, подходяща за кежуал и елегантна визия. Дамската мини чанта придава едно класно усещане, съчетана с розова кожа и сламена тъкан. Златните детайлите допринасят за чувство на лято и топлина.


Шал ESSENTIALS изработен от текстуриран сатен. Сатененият шал се предлага в четири цвята - син, оранжев, розов и жълт. Моделът е двустранно цветен, декориран с лого на марката Le Sable. Перфектен завършек за вашия аутфит.


Шал ZODIAC TAROT PISCES изработен от нежен сатен. Шалът е в жълто-оранжев цвят, ръчно рисуван с таро карта - зодия Риби. Сатененият шал е перфектният фешън аксесоар и може да се носи по различни начини.


Шал VIRGO THE CELESTIAL COLLECTION изработен от нежен сатен. Шалът се предлага в два цвята - жълт и оранжев. Моделът е ръчно нарисуван със зодия Дева. Сатененият шал може да се увие около дръжките на чантата.

Марката LE SABLE създава едно луксозно изживяване, което се помни вечно. Kласика, съвремие, лукс, шик, неподправеност, устойчивост, безкомпромистна изработка, УНИКАЛНОСТ! Всяка дама докоснала се до тях, знае за какво говорим.