Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 

Често задавани въпроси

1. ПОРЪЧКИ

✶ Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?
Не. Можете да направите поръчка като гост.

✶ Какво се случва след приключване на моята поръчка?
След успешно приключване на поръчката в сайта, ще получите автоматичен e-mail с потвърждение и номер на поръчката, както и потвърждение на телефона си (във Viber) с точност кога ще получите всеки един от артикулите.

✶ Какви са начините на плащане?
Плащането се извършва по два начина: 1 - Наложен платеж при получаване на пратката от куриера; 2 - С карта. При избор “наложен платеж” имате такса за куриеска услуга и наложен платеж. При избор “карта” след финализиране на поръчката, ще ви се отвори платежна страница, където въвеждате данните на вашата карта. Имате такса за куриерска услуга.

✶ Мога ли да променя данните си за доставка, след като поръчката е направена?
Можем да променим адреса за доставка, след като поръчката е изпратена. Ще се постараем да организираме най-доброто решение за вас, след като ни изпратите имейл (office@flo-gallery.com) или да се свържете с нас по телефона (+359885411700).

✶ Какво ще стане, ако забравя да приложа кода за отстъпка?
Може да ни изпратите имейл (office@flo-gallery.com) или да се свържете с нас по телефона (+359885411700), ще се постараем да организираме най-доброто решение за вас.

✶ Мога ли да поръчам по телефона?
Разбира се. Свържете се с нас на телефон +359885411700 и ще приемем поръчката ви.

✶ Мога ли да отменя поръчката си?
Да, може да я отмените, ако поръчката все още не е изпратена. Пишете ни на имейл office@flo-gallery.com или се свържете с нас на телефон +359885411700. В случай че поръчката вече е в куриер, можете да направите "преглед и тест" в момента на доставка и да откажете своята пратка.

2. ДОСТАВКА

✶ Колко струва доставката?
При избор “наложен платеж” имате такса за куриеска услуга 5 лв. и наложен платеж. При избор "карта" имате такса за куриерска услуга 5 лв.

✶ Колко време отнеме доставката?
Flower's&Co Gallery работи с некомерсиални марки, част от които произвеждат ръчно артикулите си. В тази връзка си запазваме правото да предлагаме артикули, които не са налични към момента на поръчката и изискват време за изработка.

• В общия случай доставки се извършват в рамките на 1 работен ден с куриерска фирма Еконт.
• Поръчки, направени всеки работен ден до 16:00ч се обработват и изпращат същия ден. Съответно пристигат на следващия.
• Поръчки, направени в работен ден след 16:00 се обработват и изпращат на следващия работен ден.
• Поръчки, направени в почивен ден се обработват и изпращат в първия работен ден, съответно пристигат на следващия работен ден.

В случай че имате неотложна нужда артикулът ви да пристигне в определен срок, моля да се свържете с нас на телефон +359885411700 или на имейл office@flo-gallery.com. Ще се постараем да организираме най-доброто решение за вас!

✶ Какво означава артикулът да е със статус в сайта “НАЛИЧЕН”?
• Артикулът е наличен в някой от офлайн обектите ни и ще бъде изпратен в деня на вашата поръчка.
• Артикулът е наличен в ателието на марката и ще бъде изпратен в деня на вашата поръчка.
• Артикулът разполага с налични материали за изработка и ще бъде изпратен в рамките на няколко дни.

✶ Какво означава, че артикулът не е наличен?
Няма материали за изработка на дадения артикул/артикули.

✶ Имам ли право на преглед и тест на поръчката преди да я платя?
Всички пратки се изпращат с опция “преглед и тест” за максимално удобство на клиента. В случай, че това не е вашия модел или размер, може да върнете продукта. При поръчка на повече от един артикул, добавяме опция “Избор”, като всеки от артикулите е описан с име и цена, така че лесно и бързо да селектирате само желаните артикули, а останалите да бъдат върнати към нас. Транспортните разходи по връщането се поемат от клиента.

3. ВРЪЩАНЕ

✶ Мога ли да върна продукт/и?
Ако имате нужда да върнете продукт/и, ние сме тук, за да помогнем.
Имате следните опции:
• Да попълните бланка за връщане на продукти
• Да ни изпратите имейл директно на office@flo-gallery.com или се свържете с нас на телефон +359885411700 и ние ще ви преведем през процеса.
• Да посетите някой от търговските ни обекти (Атанас Дуков 29), където да върнете артикула, да оставите банкова сметка и две имена, а ние ще ви възстановим сумата. 

*Може да създадем и код, който да пазарувате в обектите и сайта ни, за съответната сума.

Моля, имайте предвид, че продукта/и трябва да бъде изпратен в рамките на 14 работни дни от покупката, да не е носен и да бъде с етикет. Транспортните разходи са за сметка на клиента.

✶ Какъв е процесът за възстановяване на сума от върнати продукти?
След като получим продукта/и, следва да се уверим в неговия/техния запазен търговски вид. Ако продуктите отговарят на изискванията, процесът по възстановяването на сумата се задейства. Можете да очаквате превод на посочената във “формуляра за връщане и замяна” банкова сметка в срок от 5-7 работни дни от получаването на продуктите при нас. Може да създадем и код, който да пазарувате в обектите и сайта ни, за съответната сума.

✶ Мога ли да заменя артикул?
В случай, че не ви е паснал размера или цвета на поръчания артикул може да се свържете с нас на имейл office@flo-gallery.com или на телефон +359885411700 . Ще се постараем да организираме най-доброто решение за вас!

✶ Какъв е начинът за предаване на рекламация?
В случай, че установите проблем с някой модел, моля да се свържете с нас на имейл office@flo-gallery.com или на телефон +359885411700, за да ни споделите и да ви съдействаме във възможно най-кратък срок. Транспортните разходи за връщане на дефектен артикул са за сметка на компанията.

4. ДРУГИ

✶ Мога ли да закупя ваучер?
Разбира се! Може да закупите ваучер за избрана от вас сума.

• В бележки на чекаут, напишете двете имена на човека, който ще получи ваучера, за да може да генерираме персонален код на негово име.
• Ваучерът може да пристигне при човека, който подарява или директно при клиента, за когото е, в зависимост от адреса за доставка, който сте посочили при поръчка.
• Ваучерът пристига във вид на картичка от картон с лек перлен блясък, опакован в златен плик, заедно с тишу хартия и кутия, която да се разгърне, да се оформи и поднесе в завършен вид.

✶ Мога ли да получа поръчката опакована като за подарък?
Всяка поръчка от Flower’s&Co пристига при вас опакована като подарък! Доставките пътуват в различни големини картонени кутии, залепени с брандирано тиксо на марката. Вътре артикулите са покрити с розова тишу хартия, лепенка и картичка на галерията.