КОД:HELLO10 🎁важи при първа поръчка🎁само за регистрирани потребители!
 

Марките

Научете всичко за марката: IVANKA HRISTOVA

IVANKA HRISTOVA е дизайнерски български бранд, който залага на авторски принтове и високо качество на изработка, за всеки свой модел. Пъстри, ярки и авангардни цветове, които привличат вниманието. Модният бранд е за смели, цветни и различни от тълпата дами.

Read more

Научете всичко за марката: LA TIARE

Марката LA TIARE създава луксозни тиари, които са ръчно изработени. За изработването им се ползват копринени конци, както и специфична техника за намаляне на дискомфорта при продължително носене. Блясъкът на кристалите е приковаващият елемент. Платовете са различни като материя, кристалите рисуват форми. Мисията на LA TIARE е всяка дама да приковава погледа на околните с неповторими и уникални като дизайн бижута за глава. Затова и мото на марката е: handmade for queens.

Read more

Научете всичко за марката: Love by Iris

Love by Iris е дизайнерски български бранд, който залага на висококачествени материи, цветове и класически кройки. Мисията на марката е да облича красиво жените в уникални и запомнящи се авторски принтове, поставяйките дизайна и нивото на изработка на първо място.

Read more

Научете всичко за марката: MAGDALENA ALEX

MAGDALENA ALEX е дизайнерски български бранд, който се фокусира върху работа с високачествени естествени материи, добавя много креативност на кройките и със силен бохо дух. Дрехите са с изчистен дизайн, с фунцкионалност в движението и уникалност в подписа.

Read more

Научете всичко за марката: MAISON TINA

MAISON TINA е дизайнерски български бранд за дрехи, който създава перфектния тоалет за неустоимата жена, която се утвърждава с увереност и деликатен стил. Философията на марката е "Безвременен шик". Вечен дизайн, който приема елегантността на миналото и я превръща в модерен, женствен стил.

Read more
Показва 1 до 5 от 28