Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки ✨
 

Блог

Научете всичко за марката: COMA.CO

COMA.CO е дизайнерска българска марка, която преоткрива нов прочит на аксесоарите, които са актуални както днес, така и в бъдеще. Всеки продукт е ръчно изработен с висококачествени материи и с безкомпромисно внимание към детайла. Философията на марката е всяка една жена да открие частица от себе си и да подчертае своя стил и красота с аксесоарите. Съвременен, романтичен и електичен - това е бранда COMA.CO.

Научете всичко за марката: YOYO BOOKS

YOYO BOOKS е семейно българско издателство, създадено с желанието да радва и обогатява децата с красиви книги, вдъхновяващи истории и вълшебна нагласа към света.

Научете всичко за марката: ANDYVIL

ANDYVIL е дизайнерска българска марка, която залага на комфорта и отношението към всеки детайл, а моделите им са ръчно изработени. Вдъхновени от силната и независима работеща жена, майка и съпруга. Винаги в движение, но едновременно с това нежна, елегантна и модерна. Марката ANDYVIL създава удобни бутикови дрехи, с които няма да останете незабелязани.

Научете всичко за марката: EIRENE

EIRENE е съвременен луксозен български бранд, който е начело на промяната в начина, по който се възприема детското облекло. Несравнима изработка, непреклонна отдаденост на техниката и изключителен дизайн.

Научете всичко за марката: Elizabeth Ermenkova

Елизабет Ерменкова е автор на илюстрирания на ръка журнал FIND YOUR OWN MAGIC. Книга, която ще ви помогне да останете вдъхновени и фокусирани по пътя на сбъдване на мечтите си.

Показва 1 до 5 от 35