Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 

Блог

Научете всичко за марката: PHILOSOPHY OF SELF

PHILOSOPHY OF SELF е дизайнерска марка създаваща нова ера в бейсик стила. Естествени материи, леки и ефектни кройки, миксирани в класическа линия. Автентичност, разкриваща най-доброто изявления на стила. Истинска елегантност, която се крие в прегръщането на вашето уникално Аз.

Научете всичко за марката: VALERIA CARLO

VALERIA CARLO е дизайнерска българска марка с недпоправен почерк, изключително ниво на подбор на материи, конструкция и детайл! Дръзката идентичност на марката VALERIA CARLO въплъщава разпознаваемото усещане на дизайнерката за провокация, увереност и стил, базирани върху широкоспектърни теоретични познания за историята на модата.

Научете всичко за марката: KESAR LIFE

KESAR LIFE е българска марка за козметика, която представя античните ритуали за красота на Клеопатра. Основната съставка използвана в козметиката на бранда е шафран, така нареченото "червено злато".

Научете всичко за марката: RENORA COSMETICS

RENORA COSMETICS е българска козметична марка комбинираща стрежема към красотата и съвършенството със силата на науката. Всяка съставка е внимателно подбрана, от аромата до специфичното й подхранващо, регенериращо или успокояващо действие.

Научете всичко за марката: THE LABEL

THE LABEL е марка вдъхновена от страха да бъдеш посредствен. Брандът пренася бягството от посредствеността в денима и го превръща в изкуство, защото вярва, че всяка жена може да предизвика екзалтация, просто й трябва малко блясък.

Показва 1 до 5 от 42