Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 

Блог

Научете всичко за марката: I/TEMS

I/TEMS е дизайнерска българска марка, която създава колекции свещи, вдъхновени от моменти, персонажи, спомени, олицетворение в име или дума, от която се ражда и развива всеки аромат. В ръцете на опитни френски парфюмеристи, ароматът оживява, благодарение на пламъка, който се превръща в душата на всеки дом. Именно и това е мотото на марката The soul of your home.

Научете всичко за марката: SRINAGAR CASHMERE

Srinagar Cashmere е дизайнерски български бранд отличаващ се с най-мекия кашмир. Артикули без примеси, гарантирани със сертификат от държавните институции в Индия. Всяко едно изящно плетиво се изработва изцяло и само ръчно.

Научете всичко за марката: EVÉN

EVÉN е дизайнерска българска марка, която предоставя качество и удобство с дизайнерски чанти и аксесоари, изработени от първокласни материи. Фокусът им е върху това да предложат изключителни продукти, които не само подчертават индивидуалния ви стил, но са и практични, удобни, функционални.

Научете всичко за марката: PROMESA

PROMESA е дизайнерска българска марка, съчетаваща смели кройки, подчертаващи свръх сексапил и увереност във всяка дама, избрала да ги носи.

Научете всичко за марката: L’Âme

L’Âme е дизайнерски български бранд, символ на елегантност, чувственост и нежност... Женствени модели съчетаващи сатенирана коприна и елементи на дантела, в деликатни цветове. Идеята на L’Âme е да накара всяка жена да се чувства удобно в дрехите и да подчертае красотата ѝ.

Показва 1 до 5 от 38