Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 

Блог

Научете всичко за марката D2LINE

D2LINE е дизайнерска българска марка с изключителен дизайн, висококачествени и забележими облекла за жени, които обичат diva блясък. D2LINE творят съзнателно, влагайки сърцето и ръцете си във всичко, което правят.

Научете всичко за марката: D'OREEN

D'OREEN e дизайнерски български бранд за бижута, създаден от жени за жени. Вдъхновени от чара на Изтока, от хипнотичните нюанси на естествените камъни, от смелите срещи на цветове и от всяка форма на изкуството, D'OREEN създава нещо различно и непреходно, което има място в гардероба на всяка забележителна жена.

Научете всичко за марката: ELENA KITANOV Paris

ELENA KITANOV Paris е дизайнерска българска марка с уникални, качествени продукти, с богата история и силна идентичност, със собствен почерк в модните тенденции. Ръчна бродерия, позлата, посребряване, патиниран ефект и други автентични техники рисуват ELENA KITANOV Paris. Мотото на марката е: Повече от аксесоар, бижу, което ви прилича!

Научете всичко за марката: CARESSE

CARESSE е марка, която прилага стари и доказани методи в областта на фитотерапията и създава три иновативни рецепти за успокояващ чай в България. Разбирайки нуждите и търсейки по-силна връзка с природата, CARESSE използва билки, които са подбрани внимателно и се допълват като свойства и вкус.

Научете всичко за марката: AVIEL

AVIEL Handmadе е моден бранд за ръчно изработена и луксозна бижутерия. Марката е популярна предимно в Западна Европа и Дубай, но от няколко години се налага и в България. AVIEL предлага ексклузивни, прецизно ръчно изработени, лимитирани аксесоари за специални събития от висококачествени материали.

Показва 1 до 5 от 46