Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 

Брошка ROSE BROOCH

  • 26.00лв.

Добави в любими

Наличност: В наличност

Марка: KESEI

Модел: 82-07-brooch

Брошка ROSE BROOCH ръчно изработена, вдъхновена от нежността на розите и изработена от платове, ползвани за цялостната колекция на марка KESEI. Този аксесоар предоставя изискан завършек към вашия външен вид. Брошката използва същите платове, които са били внимателно подбрани за колекция FROSTY BLOOM на марката, осигурявайки перфектно комбиниране с други облекла и аксесоари от тяхната колекция. Брошката роза се предлага черен, бял, сив, червен, черен сатен и син цвят, с размери между 7см и 10см в зависимост от използвания материал.

Дизайнерска брошка на българския бранд KESEI. Брандът KESEI е създаден за личности, които вярват, че съществуват, за да живеят цветно, пъстро и запомнящо се, с форма и усет към детайла и старание, каквито качества, носят и творенията на марката. Всяка една колекция е базирана на конкретна тема и инспирация, така разработвайки колекциите си, KESEI държи xората да се припознаят в историята им и да намерят нотка от себе си. Предлагат артикули, които са създадени и повлияни от света около нас, а не просто, за да “съществуват” в нечии гардероб. Марката цели да създава дреxи чрез бавен процес и внимание към детайла. Тяхната постоянна мисия е да продължават да възприемат нови теxнологии и тенденции, за да предлагат различна визия и стил. Проектират иновативни дизайни, чрез различни подxоди в конструирането на дреxите и завладяващи форми, които носят удобство и създават идентичността на бранда KESEI. 

ДЕТАЙЛИ:
тип: брошка
цвят: черен, бял, сив, червен, черен сатен, син
състав: основа - безопасна игла; платове от цялостната колекция на марката
детайли: ръчно изработена, форма роза
размери: между 7см и 10см в зависимост от използвания материал

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Flower's&Co Gallery работи с некомерсиални марки, част от които произвеждат ръчно артикулите си. В тази връзка си запазваме правото да предлагаме артикули, които не са налични към момента на поръчката и изискват време за изработка.

• В общия случай доставки се извършват в рамките на 1 работен ден с куриерска фирма Еконт Експрес.
• Поръчки, направени всеки работен ден до 16:00ч се обработват и изпращат същия ден. Съответно пристигат на следващия.
• Поръчки, направени в работен ден след 16:00ч се обработват и изпращат на следващия работен ден.
• Поръчки, направени в почивен ден се обработват и изпращат в първия работен ден, съответно пристигат на следващия работен ден.
• При всяка обработена и изпратена поръчка с куриер, добавяме опция ПРЕГЛЕД и опция ТЕСТ (ако артикулът позволява тест).
• При всяка постъпила поръчка с повече от един артикул, добавяме опция ОПИС, в който всеки артикул е описан с име и цена. Така имате възможността да изберете дали да вземете всички или само определени артикули.

В случай че имате неотложна нужда артикулът ви да пристигне в определен срок, моля да се свържете с нас на телефон +359885411700 или на имейл office@flo-gallery.com. Ще се постараем да организираме най-доброто решение за вас!

✶ Какво означава, че артикулът е наличен в настоящия момент?
• Артикулът е наличен в някой от офлайн обектите ни и ще бъде изпратен в деня на вашата поръчка.
• Артикулът е наличен в ателието на марката и ще бъде изпратен в деня на вашата поръчка.
• Артикулът разполага с налични материали за изработка и ще бъде изпратен в рамките на няколко дни.

Доставка до АДРЕС

• Ако желаете да получите поръчката си до адрес, изберете опцията и въведете адреса си в посочените полета.

Доставка до офис на ЕКОНТ

• Ако желаете да получите поръчката си в офис на ЕКОНТ, въведете името на офиса и адреса му в посочените полета.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Плащане с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
• Цената при избор на плащане с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ е 5,00 лв и плащате в момента на получаване на поръчката. При избор на този вид плащане, има такса "наложен платеж", 2% от стойността на поръчката. Ако желаете да заплатите с карта, молим да го посочите в полето за допълнителна информация, за да уведомим куриерската фирма.

Плащане с КАРТА
• Цената при избор на плащане с КАРТА е 5,00 лв. При финализиране на поръчката, ще ви се отвори платежна страница, където въвеждате данните на вашата карта (име, номер, валидност, код за сигурност). При успешна трансакция, на екрана се визуализира трансакционна бележка, която може да запазите.

*Всички цени са с включено ДДС.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Клиентът има право в срок от 14 дни да се откаже от стоката, която е закупил. Клиентът не трябва да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка. Срокът започва да тече от датата на получаване на продукта.

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по сметката, която сте посочили в заявлението за връщане.

Можете да върнете поръчан артикул, само когато НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба – стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, със следи от грим. Опаковката също трябва да бъде в запазената си цялост и артикулът да бъде върнат в нея. Всички етикети на стоката трябва да бъдат запазени.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Имате право да направите рекламация в случай на:

• производствени дефекти на стоката (открити при получаване на продукт(и).
• несъответствие с обявения/поръчан размер или модел.

В тези случаи, разходите по доставката ще бъдат поети от Flower's&Co Gallery. За направата на рекламация, Клиентът се задължава предварително да уведоми в писмен вид Flower's&Co Gallery на office@flco-gallery.com като приложи снимков материал, където е посочен ясно дефектът или в случаите на погрешно изпратен размер от Flower's&Co Gallery – като се посочва и номера на поръчката, където е виден и точен желаният от Клиента размер.

Стоката трябва да бъде върната на адрес: гр. София, бул. Черни връх 100, мол Парадайс, етаж+1, магазин Flower’s&Co

Формуляр за връщане можете да попълните тук!


ОЩЕ ОТ МАРКАТА