Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки ✨
 

Свещ НЯМАМ НЕРВИ

  • 30.00лв.

Добави в любими

Наличност: В наличност

Можете да намерите и в:

Марка: 160 CANDLES

Модел: 59-21-candle

Свещ НЯМАМ НЕРВИ с 100% естествен соев восък с послание - мирише ми на дълга отпуска…, от която не мисля да се връщам. Ароматната свещ е за всички, на които им е писнало от досадните колеги или неприятния шеф, и искат удобен начин да намерят мечтаната работа. Моделът е с ароматизирани натурални масла, които изпълват всеки дом с неустоим ориенталски-пикантен-мускусен аромат. Свещта е с време на горене до 30 часа и с фитил от естествена дървесина. Свещ НЯМАМ НЕРВИ с чувство за хумор, изключително подходяща за подарък! 

Дизайнерска свещ на българския бранд 160 CANDLES. Марката създава ароматни свещи, които са вдъхновени от моменти, персонажи, събития и преживявания. Посланията им са с пиперлив език, а чувството им за хумор понякога пари. Всяка свещ е ръчно излята и съдържа 100% соев восък, фитил от естествена дървесина, който пука като запалена камина, и натурални аромати, разработени специално за 160 CANDLES от парфюмерийни къщи във Франция и Испания.

ДЕТАЙЛИ:
тип: свещ
цвят: бял
аромат: ориенталски, пикантен, мускусен
състав: 100% естествен соев восък, фитил от естествена дървесина, натурални масла
детайли: мирише ми на дълга отпуска…, от която не мисля да се връщам
време на горене: 30 часа

Съдържание:
Всяка свещ е ръчно излята от натурален соев восък, който не отделя сажди и не замърсява въздуха. Фитилът е от естествена дървесина и при горене издава приятен звук, като от запалена камина. Свещите са ароматизирани с натурални масла, които ще изпълнят дома ви с неустоим аромат.

Грижа за свещта:
При първото палене оставете свещта да гори минимум 1 час, докато разтопи восъка до ръба на бурканчето. Восъкът има памет и по този начин ще подсигурите равномерното горене на свещта до края. Преди всяко следващо запалване подрязвайте овъглената част на фитила, за да осигурите правилно горене на свещта.

Указания за безопастност:
Винаги поставяйте свещта на равна повърхност и далеч от запалими предмети. Не оставяйте свещта запалена в продължение на повече от 4 часа. Дръжте далеч от деца и домашни любимци. Никога не оставяйте запалена свещ без надзор.

ОЩЕ ОТ МАРКАТА