Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки ✨
 

Свещ SANDALWOOD / OUTDOOR / INDOOR

  • 48.00лв.

Добави в любими

Наличност: В наличност

Можете да намерите и в:

Марка: I/TEMS

Модел: 58-14-candle

Свещ SANDALWOOD / OUTDOOR / INDOOR с познатия дървесен аромат, но в двойно по-голяма кутия и с два фитила. Свещ с расителен восък, подходяща за палене навън и в по-големи пространства, с два красиви и светли пламъка. Към основния аромат на сандалово дърво, в тази свещ са добавени етерични масла от дървесина и листа на кедър, които също притежават свойства на естествен репелент. Моделът е с до 100 часа на горене и тегло 400 гр. Всяка ароматна свещ е ръчно налята с чист растителен восък и парфюмна композиция с етерични масла, 100% памучен фитил и метален напълно рециклируем контейнер с капаче.

Дизайнерска свещ на българския бранд I/TEMS. Марката I/TEMS създава колекции свещи, вдъхновени от моменти, персонажи, спомени, олицетворение в име или дума, от която се ражда и развива всеки аромат. В ръцете на опитни френски парфюмеристи, ароматът оживява, благодарение на пламъка, който се превръща в душата на всеки дом. Именно и това е мотото на марката "The soul of your home". Благоуханните формули умело се съчетават с чистия растителен восък, гарантиращ пълното разгръщане на парфюмните нотки и дълготрайното, равномерно изгаряне на свещта.

ДЕТАЙЛИ:
тип: свещ
цвят: бял
състав: 100% растителен восък, етерични масла
аромат: дървесен / палто санто, морска сол, сандалово дърво
детайли: веган, 100% памучен фитил, рециклируема опаковка
време на горене: до 100 часа
грамаж: 400 гр

Инструкции:
При първото палене на свещта, оставете да гори поне час, докато восъка се разтопи до стените на съдър. Подрязвайте фитила преди всяко запалзване, за красив пламък и 100% ароматно удоволствие от свещта!

Произход:
Тази ароматна свещ е с чист растителен восък и парфюмна композиция с етерични масла, разработена в една от най-старите парфюмни къщи, датираща от 1779 г. в Грас, Франция "Люлката на парфюма".

ОЩЕ ОТ МАРКАТА