Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки ✨
 

Свещ за ЛЪВ

  • 30.00лв.

Добави в любими

Наличност: В наличност

Можете да намерите и в:

Марка: 160 CANDLES

Модел: 59-05-candle

Свещ за ЛЪВ с 100% естествен соев восък. Свещ, която ухае на часове пред огледалото и жажда за внимание. Моделът е с ароматизирани натурални масла, които изпълват всяко пространство с неустоим ориенталски-мускусен-дървесен аромат. С време на горене до 30 часа и с фитил от естествена дървесина. Свещ за зодия ЛЪВ с чувство за хумор, изключително подходяща за подарък! 

Дизайнерска свещ на българския бранд 160 CANDLES. Марката създава ароматни свещи, които са вдъхновени от моменти, персонажи, събития и преживявания. Посланията им са с пиперлив език, а чувството им за хумор понякога пари. Всяка свещ е ръчно излята и съдържа 100% соев восък, фитил от естествена дървесина, който пука като запалена камина, и натурални аромати, разработени специално за 160 CANDLES от парфюмерийни къщи във Франция и Испания.

ДЕТАЙЛИ:
тип: свещ
цвят: бял
аромат: ориенталски, мускусен, дървесен
състав: 100% естествен соев восък, фитил от естествена дървесина, натурални масла
детайли: зодия Лъв
време на горене: 30 часа

Съдържание:
Всяка свещ е ръчно излята от натурален соев восък, който не отделя сажди и не замърсява въздуха. Фитилът е от естествена дървесина и при горене издава приятен звук, като от запалена камина. Свещите са ароматизирани с натурални масла, които ще изпълнят дома ви с неустоим аромат.

Грижа за свещта:
При първото палене оставете свещта да гори минимум 1 час, докато разтопи восъка до ръба на бурканчето. Восъкът има памет и по този начин ще подсигурите равномерното горене на свещта до края. Преди всяко следващо запалване подрязвайте овъглената част на фитила, за да осигурите правилно горене на свещта.

Указания за безопастност:
Винаги поставяйте свещта на равна повърхност и далеч от запалими предмети. Не оставяйте свещта запалена в продължение на повече от 4 часа. Дръжте далеч от деца и домашни любимци. Никога не оставяйте запалена свещ без надзор.

ОЩЕ ОТ МАРКАТА