Безплатна доставка при плащане с карта!🎁
 

Сребърно колие ROCK YOUR WORLD със сини цирконии

  • 98.00лв.

Сребърно колие ROCK YOUR WORLD със сини цирконии, в цвят розово злато. Колието е за всяка жена, която цени на първо място себе си и собствените си постижения.

Добави в любими

Наличност: В наличност

Производител: P.S. Minimal

Модел: 28-13-necklace

Сребърно колие ROCK YOUR WORLD със сини цирконии, в цвят розово злато. Колието е за всяка жена, която цени на първо място себе си и собствените си постижения. Този модел олицетворява нашия вътрешен свят, но и това, което даваме от нас на външния свят. Това е нашата работа, вдъхновение, творчество. Колието е за всички, които се чувстват истински вдъхновени! Да се събудиш и да кажеш - Today I will rock this world! Този модел е също и за дисциплината, която ни е нужна, за да постигнем целите. И не на последно място това е нашето ДА на успеха дори в малките крачки по пътя. Колието е изработено от сребро 925 потопено в 14k позлата с дължина 48 см. Подходящо за елегантна и кежуал визия. Сребърното колие е чудесен подарък за любима за вас жена!

Колието е част от колекция Play by her rules. Колекцията съчетава в себе си нежни минималистични колиета със символи, които носят твоето послание. Тази колекция е в синхрон с богатата емоционална палитра на жената. Play by her rules е създадена за жените, които не покоряват света, а го правят по-красив.

Дизайнерско колие на българския бранд P.S. Minimal. Брандът съчетава изкуството в най-финните му нотки, което кристализира до съвършената си форма и усещане за диамант повече от едно десетилетие. Бижута създадени за жените, които знаят какво заслужават. За жените, които рисуват своята индивидуалност през образа на символите и синхроничните случвания. Марката преплита сребро, злато и скъпоценни камъни, а колекциите са им символ на важни събития, с които напомнят колко е силна всяка жена по пътя към целите си.

Детайли:
тип: колие
цвят: розово злато
състав: сребро 925 потопено в 14k позлата със сини цирконии
детайли: камъни
дължина: 48 см
тегло: 4 гр

Препоръки за употреба:
Да се пази от химикали и агресивна козметика.