Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 
Научете всичко за марката: CARESSE

Научете всичко за марката: CARESSE

CARESSE е марка, която прилага стари и доказани методи в областта на фитотерапията и създава три иновативни рецепти за успокояващ чай в България. Разбирайки нуждите и търсейки по-силна връзка с природата, CARESSE използва билки, които са подбрани внимателно и се допълват като свойства и вкус.

Запознайте се и с лицето зад марката, невероятната дама Кристин, която споделя: „Като човек, който има страст към билковите напитки и цени здравето си, се стремя да създавам напълно нови изживявания и удоволствие от пиенето на билкови напитки. Черпя вдъхновение, като отправям поглед назад към историята на древните траки и начините, по които са се лекували с помощта на растения. Бих искала да хвърля малко светлина върху някои от тези стари и изпитани рецепти и да ги представя отново по нов, съвременен начин. Целта ми е да отговоря на новата емоционална интелигентност на хората в настоящия момент и на нуждата им да живеят пълноценно и щастливо.“

Чайовете CARESSE имат изключителни лечебни свойства и помагат за успокояване и балансиране на настроението. Билките са диворастящи от района на Родопите. Целта на CARESSE да е постигне превенция по естествен начин по отношение на различни симптоми от психологическо естество – нервност, напрежение, безсъние, стрес и тревожност. Известно е, че прекарването на време сред природата има положителен ефект както върху физическото, така и върху психическото ни здраве. Доказано е, че така се намалява стресът и се балансират и хармонизират умът и тялото. Природата лекува ума, освобождава от негативните мисли и дава усещане за мир и хармония със себе си.

Чай LE MATIN е за утрините, в които безпокойството може да бъде свързано с прилив на адреналин, сърцебиене, тревога, нервност и умора, въпреки че току-що сте станали от леглото. Започнете деня си свежи и бодри. Тази успокояваща смес помага за стимулирането на мозъка и е идеална за повишаване на енергията сутрин без стрес.


Чай APRES MIDI е вкусна комбинация, която ви помага да се отпуснете по напълно нов начин и която ви обгръща с аромат на роза и мента. Инфузия с успокояващи, диуретични и храносмилателни свойства, предназначена за благополучие през целия ден.


Чай LE SOIR с аромат на ванилия, с внимателно подбрани билки от лавандула, пасифлора и корен от валериана. Краят на всеки ден предлага на тялото шанс да си почине и да се подхрани. Тази силно ароматна смес и комбинацията от билки ще помогнат за облекчаване на тревожността и успокояване на нервите.


Сет чайове CARESSE включващ и трите вида чай на марката - LE SOIR, APRES MIDI и LE MATIN. Ако се затруднявате да изберете между тях, този комплект е перфектен и ви осигурява едно възхителено вкусово природно вълшебство.

Чайове на марката CARESSE съдържат само естествени съставки като плодове, билкови цветя, корени и стъбла, както и натурални ароматни екстракти. Те влияят благоприятно на нервната система и са съобразени с обичайния ритъм на деня – сутрин, всекидневие и вечер. Могат да регулират голяма част от емоционалното състояние и настроенията на човека. CARESSE създава изключително, първокласно и завладяващо изживяване при пиенето на чай!