01-10.03 ⏳ -10% НА СЕЛЕКЦИЯ WHITE&RED 🤍 КОД: MARTA10 ❤️
 
Научете всичко за марката: D'OREEN

Научете всичко за марката: D'OREEN

D'OREEN e дизайнерски български бранд за бижута, създаден от жени за жени. Вдъхновени от чара на Изтока, от хипнотичните нюанси на естествените камъни, от смелите срещи на цветове и от всяка форма на изкуството, D'OREEN създава нещо различно и непреходно, което има място в гардероба на всяка забележителна жена.

Целта на бранда D'OREEN е да създава бижута с дълъг живот и силно изразен характер. Всяко бижу се изработва изцяло ръчно с материали с високо качество. Деликатно допълват уникалната женска енергия, съдържаща се в усмивката, гласа и аромата на няколко капки парфюм, допълнена с красиво бижу. Бижутата D'OREEN се изработват в малък екип от две сестри, с внимание към детайла, любов и уважение към индивидуализма на личността. 

Марката D'OREEN залага на висококачествени японски стъклени мъниста Miyuki и Toho, ръчно изработени с 24К златна мъниста, както и разноцветни и многоцветни, златни и сребърни мъниста, кристали и перли Swarovski. Заключалките и орнаментите са изработени от 14К злато, 925 сребро, розово златно покритие и черно родиево покритие. Нишките от своя страна представляват восъчно влакно, състоящо се от плитка и стопен полиетилен, което го прави най-здравият конец. Безкрайни комбинации за всеки вкус и стил, които допълват по зашеметяващ начин вашата визия.

Обеци SALEMA ръчно изработени от стерлингово сребро с покритие от розово злато. Обеците са декорирани с мъниста и кристали и нито един детайл не е оставен на случайността.


Обеци AGATE ръчно изработени от 14 каратово злато. Полускъпоценно допълнение към вашата колекция. Тези обеци включват ахат от драконовата вена - скъпоценен камък, известен с разцъфтяването на скрити таланти.


Обеци GOSSELIN в шестоъгълна форма, ръчно изработени от 14 каратово злато. Обеците са декорирани с неонови зелени перли и цветни кристали Swarovski и мъниста MIYUKI.


Обеци BROWN QUARTZ ръчно изработени от 14 каратово злато. Тези обеци са с букет от скъпоценни камъни. Нежни и красиви, обеците са подходящи за елегантна и спортно-елегантна визия.


Обеци CLEOPATRA деликатно декорирани с цветни стъклени мъниста, кристали и перли. Уникален модел обеци с модерен поглед. Висящ силует от стерлингово сребро.


Обеци AMAZONITE е смело допълнение към вашата колекция. Тези уникални овални обеци са ръчно изработени от 14 каратово злато, декорирани със скъпоценни камъни амазонит - камъните на надеждата, окачени на верижки от сребро 925.


Чарм LEATHER AND BEADS изработен от невероятната комбинация от кожа, памучни конци, еко-велур, епоксидна смола и мъниста. Аксесоар, който добавя личен привкус към стила ви.

Марката D'OREEN е неподправена деликатност с фини детайли, нежност и изтънченост с луксозен бохемски дух. Бижута, които впечатляват и сбъдват мечти.