Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 
Научете всичко за марката: KESAR LIFE

Научете всичко за марката: KESAR LIFE

KESAR LIFE е българска марка за козметика, която представя античните ритуали за красота на Клеопатра. Основната съставка използвана в козметиката на бранда е шафран, така нареченото "червено злато".

“Усещане за Клеопатра” е вдъхновение, което марката черпи от така известните митове за красотата на египтянката. Един от най-прочутите твърди, че спиращата дъха жена е черпела сиянието си от ваните с мляко и шафран, в които е прекарвала часове. Ритуалите на Клеопатра за неустоимост са включвали няколко основни стъпки, които от KESAR LIFE осъвременяват, запазвайки тяхната автентичност. Тяхната серия “Усещане за Клеопатра” е не просто изживяване, тя е пътешествие, в което всяко едно наше сетиво, дори и недокоснатото се пробужда за живот и разцъфтява.

Марката KESAR LIFE отглежда шафран в Южна България. Тяхната шафранова ферма се намира в близост до град Петрич. Отглеждат билката екологично и не използват никакви хемикали или пестициди. Всяка есен събират на ръка шафрановите цветове в продължение на месец и половина. Отделят внимателно червените стигми от цветовете, отрязват долната част, за да остане най-качествената част от шафрана. Шафранът се имплементира в козметиката на KESAR LIFE и изпълва с неустоим сладко флорален аромат трите продукта - релаксиращи соли, ексфолиант за тяло и кадифено олио за тяло.

Натурални подхранващи и релаксиращи соли за вана с шафран е първата стъпка в съвременните церемонии за красота. Шафранът и етеричните масла повдигат сетивата и ни пренасят във вълшебния свят на Клеопатра.

Натурален ексфолиант за тяло с розово масло и шафран е стъпка номер две, част от серията „Усещане за Клеопатра”. Шафранът, брашното от рози, маслата и особено натуралното българско розово масло, подхранват, стягат и регенерират кожата.

Натурално кадифено олио за тяло с шафран е стъпка номер три от серията, което ни отвежда в мистичните светове на Клеопатра. Вярва се, че Клеопатра е използвала бадемово масло и зехтин, за да поддържа кожата си млада. От KESAR LIFE комбинират още няколко невероятни съставки, за да направят олиото за тяло още по-безупречно.

KESAR LIFE е козметична марка, отличаваща се с продукти за тяло с лечебни съставки и свойства, които засилват вашата женска енергия и подхранват кожата в дълбочина с изключително кадифено усещане.