КОД:HELLO10 🎁важи при първа поръчка🎁само за регистрирани потребители!
 
Научете всичко за марката: MIRAME

Научете всичко за марката: MIRAME

Марката MIRAME е създадена за момичето, което обича да привлича внимание и разкрива цветовете в себе си, без да се притеснява. В превод от испански MIRAME означава „Виж ме“, което е и философията на бранда. Мисията на MIRAME е да се чувствате вълшебно и да покажете колоритната си същност.

Създател на бранда MIRAME, е прекрасната дама и стилист, Станимира Стефанова. Зад невероятните илюстрации и принтове се крие познатата на всички To4ka Ilieva (to4kaspot). Една неустоима комбинация от артистични, смели и нестандартни принтове, които ни карат да се усмихваме, съчетана с галещи кожата сатенирани халати, шалове и скрънчита за коса. Ярки цветове, които привличат вниманието и подобряват настроението.

Перфектно допълнение и приятна компания към цялостната визия, са керамичните чаши на MIRAME, които съотвестват с принтовете на халатите и аксесоарите. А какво по-хубаво от това да посрещнем утрото си артистично, обагрено с вълнуващи цветове и десени. Всяка една сутрин ще бъде запомнена, с нежен ритуал за душата и съзнанието, с чаша горещо капучино с неустоим аромат, любима книга и цветни емоции от MIRAME.

Представяме ви част от цветната дъга на MIRAME, която пропуква лъчи в онлайн магазина, както и във физическите ни обекти.

Халат ЛЮБОВ И БАНАНИ, изработен от сатенирана материя, с дължина до коляното. С дискретни джобове в странични шевове и с коланче. С принт на сърца, банани и дъгички, които винаги ни напомнят, че трябва да бъдем влюбени в живота.Халат ЛОШО МОМИЧЕ, изработен от сатенирана материя, с дължина до коляното. С дискретни джобове в странични шевове и с коланче. За дами с бунтарски дух, които не се притесняват да бъдат такива, каквито са. Сладки, но същевременно лоши.


Халат ПРИКАЗКА, който ви пренася в друга реалност. Цветна магия от ягодки, гъбки, еднорози, русалки и лисички. С широки ръкави, колан със завръзване на талията и дискретни джобове в страничните шевове.


Шал ЦВЕТЯ е идеалният завършек на цялостната визия. Освен това е в много наш стил - с принт на нежни цветя. Подходящ за носене като кърпа или лента за главата. Нежен и ефирен на допир.


Скрънчи КОСМОС, за космически момичета, изработен от сатенирана материя. Кокетен, цветен и фантастичен. Скрънчи, което ни кара да мечтаем безкрайно, колкото е и самият Космос.


Чаша ЛЮБОВ И БАНАНИ, изработена от керамика. Артистична и колоритна, даряваща с много любов и добро настроение, докато отпиваме глътка от любимото ни капучино.

Добавете към ежедневието си вълшебство и цветна палитра с артикулите на марката MIRAME. Разкрийте живописната си същност и се насладете на магията.