Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 
Научете всичко за марката: RENORA COSMETICS

Научете всичко за марката: RENORA COSMETICS

RENORA COSMETICS е българска козметична марка комбинираща стрежема към красотата и съвършенството със силата на науката. Всяка съставка е внимателно подбрана, от аромата до специфичното й подхранващо, регенериращо или успокояващо действие.

Изключителните резултати и ефективност на козметичните продукти на марка RENORA COSMETICS се дължат на строго индивидуален подход към всеки проблем на кожата. Мощните иновативни формули се създават с грижа, елегантна прецизност и огромен набор научни знания на екипът им от специалисти. 

RENORA COSMETICS използва активни съставки от най-висок световен клас и 100% натурални масла от екологично чисти растения, подлагани на постоянен контрол, за да се запазят витамините и да се съхранят антиоксидантните им свойства. Продуктите и съставките са без парабени, синтетични оцветители, сулфати, фталати, гликоли и петрохимични вещества. Не се тестват върху животни и в производството им не се използват генетично модифицирани организми.

Използвайки дългогодишния си опит и изключителен арсенал от познания, специалисти на RENORA COSMETICS изготвят ръчно стъпка по стъпка всеки персонален продукт. След приготвянето, прецизното миксиране и старателно комбиниране на желаните суровини и консерванти, всяко персонално бижу минава през редица микробиологични и физикохимични тестове. Модерното оборудване в лабораторията на RENORA COSMETICS позволява производствения процес да се извърши за оптималното време от 48 часа.


Хидратираща Нощна Маска за лице HYDRA SKIN е иновативна формула с бавно освобождавщи се активни съставки за максимално укрепване, дълбоко хидратиране на епидермиса и подобряване структурата на кожата.


Антиоксидантна Вода за лице MULTI-VITAMINS формулиран с естествени минерали и витамини, ревитализира дехидратираната кожа, придавайки й здрав и сияен вид. Минералият комплекс от Магнезий, Цинк и Мед мигновено освежава кожата, като същевременно я предпазва от градските замърсявания и негативното влияние на свободните радикали.


Крем против несъвършенства MULTI-MIRACLE е високо концентрирана локална грижа за усъвършенстване на кожата, при зачервявания, раздразнения, дребни пъпчици и несъвършенства. Специално разработен за раздразнена и чувствителна кожа.


Нощен серум за лице NIGHT ELIXIR интензивно разкрасяващ за стягане, подхранване и ревитализиране на кожата. Удоволетворете всяко желание на кожата си с кадифения млечен серум.


Захарен скраб за тяло SUGAR TOUCH нежно ексфолира и елиминира мъртвите клетки от повърхността кожата на тялото, благодарение на уникалната комбинация от разтопени захарни кристали и екстракт от Жасмин.


Подхранващо Душ-олио DIVINE TOUCH се превръща в копринено нежна пяна при контакт с вода, благодарение на иновативната си формула, оставяйки кожата мека, комфортна и чиста. Натуралните масла от Жожоба, Макадамия и Бадем подхранват кожата, запазват хидролипидния баланс и защитават кожната бариера.


Възстановяващ Концентрат за Ръце и Нокти RENORA HAND CREAM с натурално Кокосово масло и Мляко от Маслина подобрява защитните функции на кожата и я защитава от агресивните външни влияния и дехидратация.

RENORA COSMETICS комбинира науката и красотата с една единствена цел – красота, здраве и удовлетворение! Това е и мотото на марката.