Добре дошли, в най-голямата платформа за висок клас български марки 🌸
 
Научете всичко за марката: THE LABEL

Научете всичко за марката: THE LABEL

THE LABEL е марка вдъхновена от страха да бъдеш посредствен. Брандът пренася бягството от посредствеността в денима и го превръща в изкуство, защото вярва, че всяка жена може да предизвика екзалтация, просто й трябва малко блясък.

Лицето зад бранда THE LABEL е Симона, която добавя всеки детайл ръчно. Часовете за изработка варират в зависимост от сложността на моделите и декорацията. Всеки кристал и мънисто се добавят с любов, а часовете труд може да видите посочен при всеки един от артикулите. Атрактивни модели, привличаващи вниманието, защото са различни и уникални. 

Сред моделите на THE LABEL ще откриете дънки, дънкови якета, дънкови поли, деним топове, чокъри и шапки. Изключително комбинативни, подходящи за стрийт и елегантна визия, благодарение на блясъка. Подходящи за всеки вкус и стил, моделите на марка THE LABEL ви отвеждат в един нов свят на денима. Освен това може да ги съчетаете взаимно като комбинирате дънки с яке и за завършек добавите шапка или чокър. По този начин цялостният аутфит ще бъде all denim. Марката добавя капсулни колекции, които може да откриете в нашето онлайн пространство и физическите ни обекти.


Дънки DNM 10-17 в тъмносин цвят, ръчно декорирани с два вида стъклени камъни в три различни размера, пайети и мъниста. Часовете труд върху тях са 54.


Дънки DNM 86-8 ALL BLACK в черен цвят, модел mom slim-fit, декорирани ръчно със стъклени мъниста и кристали. Часовете труд върху тях са 43. Съчетайте с любима тениска или риза.


Дънково яке DNM 22-2 в син цвят, ръчно декорирано със стъклени камъни и мъниста. Часовете труд по него са 336. Комбинирайте с дънки на бранда или с любимата ви пола.


Дънково яке DNM 118 ALL WHITE в бял цвят, ръчно декорирано с повече от 2000 стъклени камъка, с време на изработка 129 часа. Перфектно за елегантна и спортно-елегантна визия. Комбинирайте с любимата ви рокля или дънки от марката.


Дънкова пола DNM 47-9F в черен цвят, декорирана с естествени щраусови пера. Часовете труд върху нея са 34. Интересна и секси, полата с пера събира погледите.Кроп топ DNM 31-04 ALL BLACK в карбоново черен деним, с 24 часа труд работа. Черният деним топ е ръчно декориран със стъклени камъни. Чудесно се съчетава с дънките, полите и якетата на марката.


Деним бъкет шапка DNM 5-12 в тъмносин цвят с ръчно поставени стъклени камъни. Часовете труд по нея са 83. Перфектна за града, при пътуване и на плажа.

THE LABEL е марка на денима, който оживява и става по-специален от всякога. Марка за смели, непреклонни и открояващи се дами. Добавете сияние в гардероба си и блестете по-силно от всякога.