КОД:HELLO10 🎁важи при първа поръчка🎁само за регистрирани потребители!
 
Научете всичко за марката: LA TIARE

Научете всичко за марката: LA TIARE

Марката LA TIARE създава луксозни тиари, които са ръчно изработени. За изработването им се ползват копринени конци, както и специфична техника за намаляне на дискомфорта при продължително носене. Блясъкът на кристалите е приковаващият елемент. Платовете са различни като материя, кристалите рисуват форми. Мисията на LA TIARE е всяка дама да приковава погледа на околните с неповторими и уникални като дизайн бижута за глава. Затова и мото на марката е: handmade for queens.

Зад дизайнерския бранд LA TIARE стои прекрасната и позната на всички дама, Марина Войкова. Всеки един дизайн е създаден от нея и пресъздаден от нейните шивачи. Невероятни цветове, вдъхновени от модните тенденции, преплетени с кристали Swarovski. Леки и грациозни, преобразяват прическата ви по неустоим и запомнящ се начин.

Бижутата за коса на LA TIARE са игра между материя и форми и това ги отличава от останалите. Всяка една тиара е уникален акцент в косата, и всяка една дама докоснала се до тях, може да го потвърди. Не просто аксесоар, а бижу, което подчертава визията на жената, която я носи. 

Тиара PEARL изработена от рипс, с дантела и перли. За пълнота в дизайна са добавени и малки кристали Swarovski, които допълват цвета на перлите. Очарователна, нежно розова тиара за ежедневието, както и за специални моменти.


Тиара GREEN SILK в зелен цвят, изработена от сатенирана коприна и кристали под формата на плетка. Зелената тиара е изключително стилен детайл, с който ще завършите вашата визия.


Тиара LEMON в жълт цвят. Нежна и тънка тиара с невероятни по форма и цвят кристали. Блясъкът на кристалите е приковаващият елемент. Прекрасна в съчетание с ефирна рокля, както и с дънки и топ за кежуал визия.

Тиара SALTED CARAMEL с широк силует, изработена от плюш със симетрично подредрени кристали по дъжината й. Диадемата е в модерния за годината цвят Salted Caramel и е свежо, но изискано бижу за кежуал или елегантен дрескод.


Тиара STORM в син цвят, вдъхновена от разчупените форми на аксесоарите за коса и търсенето на максимален комфорт при носене. Кадифена тиара, в смела комбинация с елементи на дантела, с нежни кръгли кристали.

Тиарите на марката LA TIARE са подходящи за ежедневни визии, както и за елегантни аутфити. Превъзходен избор за всеки повод и специално събитие. Добавете към колекцията си от аксесоари, тиари за коса LA TIARE, които са вечни, стилни и мултифункционални.